U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Vervoersdiensten | Rolbus

Rolbus Westland

 
Bent u afhankelijk van een rolstoel of scootmobiel en niet in de gelegenheid zelfstandig te reizen met auto of openbaar vervoer? Rolbus Westland van Vitis Welzijn helpt u binnen het Westland veilig van deur tot deur.  

Rolbus Westland is een initiatief van Vitis Welzijn en Platform Gehandicapten Westland en mogelijk gemaakt door de overdracht van een rolstoelbus door Stichting Vrienden van Ouderen in Wateringen en Kwintsheul.

 

Rolbus Westland is er speciaal voor mensen van alle leeftijden met een lichamelijke beperking. Met deze recreatieve vervoersdienst door vrijwilligers van Vitis Welzijn reist u binnen Westland voordelig naar waar u maar wilt. Zo kunt u toch op familiebezoek, langs de dokter of naar de kerk. Rolbus Westland rijdt op alle dagen van 9.00 - 17.00 uur. Om gebruik te kunnen maken van de Rolbus dient u lid te worden. Klik hier voor het aanmeldpakket.

Wilt u zien hoe de Rolbus werkt, volg dan deze link. Onlangs heeft de Rolbus haar 3000e ritje in Westland gemaakt. De heer Van Dijk uit Monster was de gelukkige en kreeg een mooi boeket overhandigd. Bekijk het filmpje hier.
 

Burgemeester Bouke Arends star... 11-sep-2019    Maandag 9 september gaf burgemeester Bouke Arends de aftrap ... Lees verder 
  Meer nieuws