U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Vervoersdiensten | Plusbus

De Plusbus

 
Speciaal voor zestigplussers is er de Plusbus. Met deze vervoersdienst van Vitis Welzijn reist u binnen Westland en Hoek van Holland voordelig naar waar u maar wilt.  

Zo kunt u toch op familiebezoek, winkelen of langs de dokter. De Plusbus rijdt op werkdagen van 09.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur, maar niet tijdens het weekend of op feestdagen.

 

Hoe werkt het?

Om gebruik te kunnen maken van de Plusbus moet u zich eerst aanmelden via de administratie van de Plusbus (t. 0174 - 444221). U dient wel een pasfoto en een kopie indentiteitsbewijs toe te voegen, en samen met het aanmeldingsformulier en machtigingsformulier op te sturen naar de Plusbus. Eenmaal lid van de Plusbus boekt u eenvoudig een reis via dit zelfde telefoonnummer (graag minimaal één dag van te voren) De Plusbus haalt en brengt u op het afgesproken tijdstip en de afgesproken plaats. De bijrijder helpt u zonodig met in- en uitstappen. Wilt u het lidmaatschap opzeggen? Dan kan dit met een e-mail met reden zenden naar plusbus@vitiswelzijn.nl

 

 

Hoeveel kost het?

Het lidmaatschap kost 15 euro per kwartaal, wat automatisch van uw rekening wordt afgeschreven. Om te kunnen reizen koopt u voor 20 euro twintig ritbonnen. De ritbonnen zijn verkrijgbaar bij de Plusbus zelf.

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws