U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Maaltijdvoorziening | Tafeltje dekje

Tafeltje dekje

 
Genieten van een gezonde en voedzame warme maaltijd zonder de deur uit te gaan en zonder te koken? Dat kan!  

Tafeltje Dekje bezorgt in Westland en Hoek van Holland vriesverse maaltijden die genuttigd kunnen worden wanneer het ú uitkomt. Van Hollandse pot en vegetarisch tot aan Italiaanse en Oosterse specialiteiten; Tafeltje Dekje biedt een gevarieerd aanbod van maaltijden.

Gevarieerd menu
Ook aan de kleine eters en eters met een stevige trek is gedacht! Het menu bestaat ook uit maaltijden passend in een bepaald dieet. Denk bijvoorbeeld aan zoutarme, gemalen of gluten- en lactosevrije maaltijden. Tevens zijn diverse gerechten laag in verzadigd vet, geschikt voor diabetici en rijk aan eiwitten zodat herstel na bijvoorbeeld een operatie wordt bevorderd. Alle gerechten zijn gedurende het hele jaar verkrijgbaar, minimaal drie maanden houdbaar in de vriezer, eenvoudig te bereiden in de magnetron of oven én vol vitaminen en mineralen dankzij een zorgvuldig bereidingsproces waarbij gebruik wordt gemaakt van eerlijke verse ingrediënten, kruiden en specerijen.

Gratis thuisbezorgd
De maaltijden van Tafeltje Dekje worden gratis thuisbezorgd door professionele vrijwilligers op een vaste, afgesproken dag. De vrijwilliger geeft ook een uitleg over de bereiding van de maaltijden. Per week kiest u uit een uitgebreid assortiment aan voor-, hoofd- en nagerechten. Een hoofdmaaltijd kost tussen €4,75 en €6,50. Tegen een kleine meerprijs maakt u het menu compleet met soep en een toetje. Bij uw aanmelding machtigt u Vitis Welzijn wekelijks het totaalbedrag van uw rekening af te schrijven. De eerste keer kunt u wat maaltijden proberen, u ontvangt er dan zes voor de prijs van vier.


Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie over Tafeltje Dekje van Vitis Welzijn of wilt u uzelf of een ander familielid aanmelden? Neem dan voor bestellingen en vragen, maandag en dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur, telefonisch contact op via 0174 - 281032 of stuur een e-mail naar tafeltjedekje@vitiswelzijn.nl. U kunt op andere dagen een voicemail inspreken en dan wordt u op maandag of dinsdag teruggebeld. Bij calamiteiten kunt u bellen naar Vitis Welzijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 0174 - 630358.

Commercial Tafeltje Dekje

 

 

Burgemeester Bouke Arends star... 11-sep-2019    Maandag 9 september gaf burgemeester Bouke Arends de aftrap ... Lees verder 
  Meer nieuws