U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Maaltijdvoorziening | Tafeltje dekje

Tafeltje dekje

 
 

Tafeltje Dekje stopt per 1 januari 2020
De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maaltijden van Tafeltje Dekje. Daarnaast is er een groeiende markt in het aanbod van kant-en-klaar maaltijden. Hierdoor hebben wij het besluit genomen om, per 1 januari 2020, te stoppen met Tafeltje Dekje.

Persoonlijke overdracht cliënten
In november worden alle cliënten van Tafeltje Dekje thuis bezocht door professionals van Vitis Welzijn om te zorgen voor een persoonlijke overdracht. Op dat moment informeren wij de cliënten ook over kwalitatief goede alternatieven van maaltijdvoorzieningen. Onze welzijnsadviseurs en sociaal makelaars van Vitis Welzijn blijven in contact met de cliënten. 

Dankbaarheid naar vrijwilligers  
De vrijwilligers van Tafeltje Dekje hebben wij geïnformeerd over dit besluit in een persoonlijke informatiebijeenkomst. Onze dankbaarheid van hun trouwe dienst van de afgelopen jaren laten wij zien tijdens een bedankbijeenkomst in november. 

Contact
Vanwege het stopzetten van Tafeltje Dekje vanaf 1 januari 2020, nemen wij momenteel geen nieuwe klanten meer aan. Bestaande klanten kunnen voor vragen en bestelling maandag en dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur, telefonisch contact opnemen via 0174 - 281032 of een e-mail sturen naar tafeltjedekje@vitiswelzijn.nl. U kunt op andere dagen een voicemail inspreken en dan wordt u op maandag of dinsdag teruggebeld. Bij calamiteiten kunt u bellen naar Vitis Welzijn op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via 0174 - 630358.
 

 

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws