U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | Maaltijdvoorziening | "Bij Mekaar"

Welkom bij ‘Bij Mekaar’

 
Bij ‘Bij Mekaar’ ontmoet ik mijn buren”  
In buurtrestaurant ‘Bij Mekaar’ kun je je buren ontmoeten tijdens het eten van een gezonde maaltijd. Iedereen kan mee-eten, maar je kunt ook actief mee doen als vrijwilliger, samen met mekaar. Eten zorgt voor ontmoetingen en geeft binding. Bij ‘Bij Mekaar’ is iedereen welkom. We serveren een gezonde driegangen maaltijd voor € 6,50, dit is exclusief consumpties. Wil je je aanmelden voor een restaurant, klik dan hier om direct naar de site van ‘Bij Mekaar’ te gaan.

  

Hoe werkt het?

In iedere kern
Samen eten zorgt voor onrmoeting en geeft binding. Bij `BijMekaar`is iedereen welokm. Er wordt een gezonde driegangen maaltijd geserveerd.
Om te komen eten moet je je minimaal 1 dag van tevoren aanmelden. Dit kan direct via de site of door te bellen naar het restaurant van je keuze. Ga hiervoor naar de agenda, of direct naar het buurtrestaurant van je keuze.

Bij de ingang word je welkom geheten door een vrijwillige gastvrouw- of heer. Zij vertellen je waar je kunt zitten. Aan tafel leer je je buurtbewoners kenne. Daarna ga je genieten van de maaltijd.

Natuurlijk kun je je ook zelf als vrijwilliger in gaan zetten `BijMekaar`. Naast gastvrouwen/ en heren zetten zich in buurtrestaurant BijMekaar mensen zich actief in als kok of coördinator.

Bij de meeste BijMekaar restaurants is een beperkt aantal plaatsen, het kan zijn dat het restaurant vol is. Je kunt dan op een wachtlijst komen, of alvast reserveren voor een volgende keer.

De prijs van de maaltijd is € 6,50, dat is exclusief consumpties. Is de prijs een probleem, naam dan contact op met renate van der Giessen via r.van.der.giessen@middin.nl of via 06-29427797.

Iedere locaties kan aanlsuiten bij "BijMekaar". Nodig is een goede keuken die voldoet aan de HCCP-normering. Heb je vragen of wil jede mogleijkheden bespreken? Neem dan contact op met Anja Hitsert, a.hitsert@vitiswelzijn.nl

Verbondenheid tijdens nieuwjaa... 14-jan-2019    De Westlandse Druif was de locatie voor de drukbezochte nieu... Lees verder 
  Meer nieuws