U bevindt zich hier: Welzijnsdiensten | De Vereeniging | Wat doen we?

Wat doen we?

 
Bij De Vereeniging kunt u in een klein gezelschap meedoen aan activiteiten rond natuur, creativiteit, cultuur en bewegen.  

Bij De Vereeniging kunt u in een klein gezelschap meedoen aan activiteiten rond natuur, creativiteit, cultuur en bewegen. Ontmoeting staat hierbij voorop! Het is ook mogelijk om tussen de middag warm te eten in het restaurant van de locatie. Vrijwilligers, ondersteund door vakkrachten, begeleiden de activiteiten. Hierbij wisselen ontmoeting, ontspanning en ontdekking elkaar af. Het programma staat niet vast, maar sluit zoveel mogelijk aan bij de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Een creatieve workshop, een lezing of film, spelletjes, een buiten excursie of een bezoek aan concert of voorstelling, we maken samen het programma. Misschien wilt u zelf uw passie of talent met anderen delen. Alles is mogelijk bij De Vereeniging.

Interessante collegereeks De scheepsbouw moet de bakens verzetten
Meld u nu aan voor een inspirerende collegereeks die begin september start. Deze kosteloze collegereeks is bedoeld voor 55-plussers die willen leren en daarbij andere senioren willen ontmoeten. De collegereeks van vier lezingen wordt verzorgd door Oud Geleerd Jong Gedaan. Wat kunt u verwachten; logistieke ketens van de wereldeconomie waarin de scheepvaart opereert, snelle schepen, water- en civiele werken, routines van hijsoperaties en de energietransitie in de scheepvaart! Bent u erbij?
Laat u via deze flyer informeren en meld u dan zeker aan! 

                             
Klik hier voor een impressie van De Vereeniging

Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws