U bevindt zich hier: Vrijwillige Inzet

Vrijwilligers houden samenleving vitaal

 
Vrijwilligers worden terecht wel ‘het cement’ in de samenleving genoemd.  

Bij Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet moet u zijn


Kijk eens rond op deze site en ontdek wat Vitis Welzijn Vrijwillige Inzet voor u kan betekenen.

Vrijwilligerswerk?

Bent u op zoek naar vrijwilligers voor uw organisatie, zoekt u zelf vrijwilligerswerk of zoekt u hulp voor een ander? Ga naar www.westlandvoorelkaar.nl maak een account aan en ontdek de mogelijkheden in Westland.


Op Westlandvoorelkaar.nl vindt u ook maatschappelijke stages, eenmalige klussen die u kunt uitvoeren met een groep collega’s, familie, vrienden of buren.

Vanaf 1 januari 2019 vervalt de huidige vacaturebank.

 


Maatschappelijke stage lopen?
Bekijk de stagebank voor maatschappelijke stages op westlandvoorelkaar.nl 

Van activering naar werk
Vitis Welzijn en Patijnenburg werken samen in het project "van Activering naar Werk". Lees er alles over in het boekje.

Bestuurders gezocht?
Bestuurdersbank Westland is een samenwerkingsproject van Vitis Welzijn en de Van Poelje Academie. De bestuurdersbank koppelt vraag en aanbod van zowel bestuursleden als van bestuurlijke expertise voor organisaties in Westland op het gebied van welzijn, zorg, sport, recreatie, onderwijs en levensbeschouwing.

Ga naar de website van de Bestuurdersbank Westland: www.bestuurdersbankwestland.nlVitis Vrijwillige Inzet, onderdeel van Vitis Welzijn, is hét expertisecentrum voor vrijwillige inzet in Westland en Hoek van Holland. Zowel vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons terecht voor bemiddeling tussen vraag en aanbod, professioneel advies, cursussen, praktische ondersteuning en promotie van vrijwillige inzet. 


Tafeltje Dekje stopt per 1 jan... 29 okt. 2019    De laatste jaren zien wij een teruglopende vraag naar maalti... Lees verder 
  Meer nieuws