U bevindt zich hier: Vitis | Organisatie | Nieuws | Twee Westlandse stichtingen dingen mee naar de Meer dan Handen Vrijwilligersprijs

Twee Westlandse stichtingen dingen mee naar de Meer dan Handen Vrijwilligersprijs

 
Jaarlijks worden de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen uitgereikt. Dit jaar dingen ook twee Westlandse vrijwilligersorganisaties mee naar deze vrijwilligersprijs, te weten Inloophuis Carma en WestlandOntmoet. U kunt tot en met 30 januari stemmen op Inloophuis Carma en WestlandOntmoet. Zij maken dan kans op de publieksprijs.  
dinsdag 12 december 2017

 

Inloophuis Carma is dé ontmoetingsplaats in Westland voor inwoners en hun naasten (mantelzorgers) die geraakt zijn door kanker. Naast een luisterend oor in huiselijke sfeer organiseren de 20 vrijwilligers ook diverse activiteiten. Bijzonder zijn ook de speciale activiteiten voor kinderen (Young Carma).


WestlandOntmoet
heeft eind september 2017 ervoor gezorgd dat er met 134 activiteiten, georganiseerd door inwoners van Westland, in elf dagen tijd 7.500 ontmoetingen plaatsvonden. De activiteiten waren uiteenlopend van één-op-één ontmoetingen tot groepsactiviteiten voor jong en oud. Daarbij is er actief ingezet op het benaderen van (eenzame) Westlanders die niet in de gelegenheid waren om zelf een activiteit te bezoeken.

De Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen zijn in het leven geroepen om de erkenning en waardering die het vrijwilligerswerk verdient kenbaar te maken. Vrijwilligerswerk is leuk en zinvol, en talloze mensen doen het met veel inzet en plezier. Daarvoor verdienen zij erkenning en waardering. Met de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen worden organisaties in het zonnetje gezet én spreken we onze waardering uit voor al die vrijwilligers die zóveel mogelijk maken.


De Meer dan Handen Vrijwilligersprijs is een samenwerking van Movisie, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk en de Vriendenloterij. Meer informatie vindt u op www.vrijwilligersprijzen.nl.

Ga terug naar het overzicht.

Twee Westlandse stichtingen di... 12-dec-2017    Jaarlijks worden de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen uit... Lees verder 
  Meer nieuws